Biz bilan bog'laning Video Nima uchun bizni tanlaysiz?
Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Два Ролер мешање милиона 22 инча за мотор гума индустрије - YАДОНГ МАШИНЕ ГРУПЕ
May 25, 2016

Два роллеропен мешање машина. Гумени фабрика користи за производњу пластичних мешање, микс или потопи ролна изложена тип миксер.


Главне компоненте су два контра ротирајућим изнутра празан папир или Ролер бушење апарат, пре него што се зове се страни оператер филм, можете да померате операције ручни или електрични ниво пре и после, како би прилагодио Ролер размак испуне услове оперативне; Након што је Нагибни је поправљен и не можете да померате и назад. Два ролл величина је углавном исто, једно на различитим брзинама релативне ротације, сирове гуме или на гумене Ролер с ротацијом од та два били умешани у рол јаз, то је да се постигне неки јак смицања хвалисања или мешање сврхе. Отворена млин се такође користи у пластику, обрада и другим секторима.


Отворена Мил је скраћеница за отварање-ланац пресе, Пластични производи фабрика, људи се користе за то назвати 2-рол машина. Пластични производи отворена млин производња посади старија апликација комад пластике мешање опреме. У ред за производњу календар, отворите Милу календар, након миксер, улога мешовити сировог материјала месио, пластифицирају, да пружи мешовити календар календар обликовање, који се топи пластику прераду више униформу пластике. Производњи кабл материјала, мешање функција директно у развоју добар микс у праху материјалне компаније за прераду обликовати у се топи, и компресију обликовати у лист са том Катер и рез у грануле. Под коже производних линија, може директно мешање пластику униформу прајмер Буркина коже. Али такође рециклаже коришћених пластичне филма (лист) у млин и поново компаније за прераду пластике систем.


Отварање млина структура је једноставно, релативно лако да производим, операција је лако схватити, једноставно одржавање растављање, стога, у широкој употреби у Пластични производи посао. Мана је да радници послују велики физичког напора на високим температурама амбијента захтевају филовати ручно окретање филовати материјал док рука месио пластике флип цхип фреквенција много већи утицај на квалитет сировина мешање.Главни производи
Uch rulo kauchuk kale...
Ichki mikser
BIZ BILAN BOG'LANISH
E-mail: Walley@yatongroup.com
Tel: +86 (0532) 8699 8653
Faks: +86 (0532) 2897 6933