Biz bilan bog'laning Video Nima uchun bizni tanlaysiz?
Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Гумени обликовање ињекцијом.
Nov 24, 2016


Наша компанија специјализована за производњу гумених ињекција калуповање машина, тканина конопац транспортни појас за производњу машина, полy В-ребрасте брусилицу и друге производе и мноштво запечаћене гумених производа. У широкој употреби у грађевинске машине, гвожђа и челика Металургија рударска, хемијска, бродоградње, аутомобилске и другим индустријама. Ињекцијом обликовање гуме, гумене обликовао производа је технологија. Углавном се користи за производњу производа од гуме обликовао, као што је електрична изолација делова, код куће и у иностранству је био широк спектар апликација.


Главне карактеристике убризгавања гумени калуповање машине:

1 . да се поједностави процес, можете постићи брзим вулцанизатион производа од гуме на високим температурама и скратите циклуса производње;

2 . величина производа је прецизан, физичка и механичка својства униформу, високо квалитетни, зидовима дебљине производа је нарочито погодан за обликовање за леиење; 3 . полако да раде, да смањите интензитет рада, механизација и висок степен аутоматизације; ињекција калуповање машина и њене институције су више комплекса, инвестиције, одржавање и виших нивоа захтева и друго за производњу великих количина пресоване производа.


Главни производи
Uch rulo kauchuk kale...
Ichki mikser
BIZ BILAN BOG'LANISH
E-mail: Walley@yatongroup.com
Tel: +86 (0532) 8699 8653
Faks: +86 (0532) 2897 6933